onsdag 7. november 2012

Hårfarger 2013

Hva er høstsesongen i 2012 og 2013, sminke og kjoler som om jeg var modig nok, hårfarge trender har en tendens til å gjenta seg selv så det kan fortsatt være mange endringer Teknikker diversifisert spesielt fortelle fargen på skyggen.

 Vi valgte hårfarge trender av de. Black Star katalog av 2013, here we go. Men det er ikke nevnt gotiske, naturlige og strålende nyanser av svart du kan velge annerledes.
Manifestert i begynnelsen av denne sommeren Butter gul høsten eller champagne gull farge som passer. Hvis du ønsker å velge en lysere farge, du definitivt bør være ditt valg i denne retningen. Mørk dukkert teknikk nesten alle kan si at dette hårfarge, er huden din for mørke og røde nyanser av mellomverter La oss holde borte fra deg i denne generalitet.
Du kan også prøve nyanser av farge på naturlige hårfarge. I stedet for dusker av sterke farger, litt mer vågale, men det ser mye mer elegant og sofistikert. De fleste hav toner og rosa farger ble påtruffet.
Selvfølgelig, skyggene. Nå kan jeg si at et hår klassiker. Neste år vil vi se forskjellige nyanser av intensitet.
Subtile nyanser av hårfarge naturlig belysning på egen hånd, kan du prøve igjen. Målet ditt er ikke bare en endring, en kombinasjon av hår og ansiktsform denne trenden er for deg.
Også oppmerksom på at det kun er hår, alltid likt, men turte ikke å gi den en prøve Ta sjansen på modell og farge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar