fredag 6. juli 2012

Bølgete frisyrer 2012


Vise deg en enkel og søt bølgete frisyrer i 2012. Ofte foretrekkes av mange kvinner med krøllete hår blir ofte forvekslet med bølgete frisyrer. Bølgete hår, kan vakkert hår vises uansett lengde. Det finnes mange typer bølgete frisyrer, og dette er helt proporsjonal til fantasien din.


Naturlige bølger
Kan hevdes at selv veldig heldig hvis du har bølgete hår. Fordi kvinner vanligvis ikke har naturlige bølger, bølgete hår, eksperimenterer med flere metoder for skyld showet. Naturlige bølger gjør du ser myk og levende. En slik modell for hår styling krem ​​bruke en liten mengde.


Lysbølger
Løse og lysbølger, langt mer volatile på en måte, selv om det ofte den foretrukne modellen er en av modellene. Hår styling med en litt bølgete ledninger, en lett berøring og litt blush samling.


Bølger for kort hår
Hvis du er som en kort frisyre kort krøllete hår modell er ideell for deg. Gulvflater i minst 6 måneder å få en bølget utseende enkelt. Vent med å tørke etter hver vaske håret tørke naturlig i stedet for selv viktig og nyttig for en bølge.


Bølger for langt hår
Bølgende mønster kan si at svært gode resultater hos kvinner med langt hår. Mange kvinner med lange bølgete hår modeller er derfor å foretrekke. Dalgalandırabilir håret til en hyggelig middag invitasjon og være i sentrum av all oppmerksomheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar