mandag 2. juli 2012

Beskytt håret mot solen


Kan føre til ha håret i bassenget. Chlorinated bassengvannet for å hindre skade på håret mandelolje, gni håret før vi går i bassenget.

Påvirke håret for å hindre solstråler 1 ss honning, 1 ss olivenolje 4 ss kefir og rør. Bruk denne blandingen i bunnen av håret etter håret uçlarınıza doğrumasaj. Pakk hodet til strekningen filmen. Etter å ha ventet 2 timer å vaske håret på denne måten. Bruk denne formelen 2 ganger i uken. I tillegg til mandelolje kjøre håret før vi går i bassenget, bassenget ut av vane å vaske håret.

Dra nytte av sitron for å få VOLUM
For å gi håret volum, solfylte sommerdager i en flaske mineralvann 1 ts salt, spiseskje en frisk sitronsaft og 1 ts mandelolje til gulvet. Fyll en sprayflaske denne blandingen inn i håret for solen når du søker ofte. Gjennom dette programmet, vil håret vinne både vitalitet og vil bli beskyttet fra solen.

Gi din hodebunnen KEFİRLE
For å styrke hår, dip og to spiseskjeer kefir 1 ts havsalt mix. Etter å innføre denne blandingen inn i hodebunnen med en fuktig håndkle å pakke hodet. Etter å ha ventet en time på å bade i den. 1 gang per uke, følg denne formelen.

Tonic Defneli CARE NÅ
Vitalitet til håret ditt, og en hver klype rosmarin og laurbær til å få makt, innenfor de 8 minutter å koke 2 liter vann. Tea å brygge. Sett inn en sprayflaske, etter å ha ventet fem dager. Stram Temizken hodebunnen. Bruk denne hårvann hver dag.

Input Method LETT hår
For å forme de dagene sommeren håret lett i vann og kok en spiseskje 500 gram hvete. 1 ts sitronsaft 1 ts av øl og gulvet. 7 dagers vente i kulden. Så satt i en flaske med hårspray før du bruker formen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar